Over ons

Waarom DLE Bouwbedrijf?

Juist in een concurrerende omgeving als de bouw nu eenmaal is, is het van grootste belang dat de basisprocessen op en in orde zijn. Daarom, om concurrerend te kunnen blijven, zullen de kosten laag moeten zijn en wordt ook onnodige overhead vermeden. Dat betekent ook extra alert zijn op bijvoorbeeld inkoop gebied, maar ook zorgen voor adequaat projectmanagement.

Belangrijk binnen de DLE strategie blijft het verwerven van structurele grondposities. Tot op heden is DLE daar goed in geslaagd en heeft zij zich zowel voor de starter als de senioren woningzoekende, altijd sterk kunnen maken.

Voor de toekomst zal het niet anders zijn en blijft DLE streven naar partnership, met hopelijk U als opdrachtgever.

Woningborg

Zekerheid bieden en ontzorgen. Dat is in ’t kort wat we dagelijks doen. Zorgen dat iedereen in Nederland gegarandeerd goed kan wonen. Dat realiseren we door goede financiële en technische waarborgen plùs concrete technische adviezen, die door de hele bouwbranche worden gebruikt bij het bouwen van nog betere woon- en werkomgevingen. Met minder risico’s, gebreken en faalkosten, maar tegen scherpe premies. DLE Bouwbedrijf is aangesloten bij Woningborg bouwzekerheid.

Wilt u meer informatie over Woningborg bouwzekerheid? Op de website kunt u alle informatie vinden over deze organisatie.

Bezoeken
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then