Simple Bootstrap Theme

OVER ONS

Een innovatieve, ambachtelijke bouwer

DLE BOUWBEDRIJF BV

Weet U wat U zich moet voorstellen bij DLE? Heel kort samengevat ; een jonge, bruisende onderneming, vol ideeën, actief in de bouw en ontwikkeling van woningen en utiliteitsbouw, waarbij ‘kwaliteit’ voorop staat en altijd rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever. Heel simpel omdat we ook voor het volgende project uitgenodigd willen worden.

Waarom DLE Bouwbedrijf?

Juist in een concurrerende omgeving als de bouw nu eenmaal is, is het van grootste belang dat de basisprocessen op en in orde zijn. Daarom, om concurrerend te kunnen blijven, zullen de kosten laag moeten zijn en wordt ook onnodige overhead vermeden. Dat betekent ook extra alert zijn op bijvoorbeeld inkoop gebied, maar ook zorgen voor adequaat projectmanagement.

Belangrijk binnen de DLE strategie blijft het verwerven van structurele grondposities. Tot op heden is DLE daar goed in geslaagd en heeft zij zich zowel voor de starter als de senioren woningzoekende, altijd sterk kunnen maken.

Voor de toekomst zal het niet anders zijn en blijft DLE streven naar partnership, met hopelijk U als opdrachtgever.

Nieuwbouw Veghels buiten - Havelt 3

Bekijk hier meer informatie over dit project.

Woningborg

Zekerheid bieden en ontzorgen. Dat is in ’t kort wat we dagelijks doen. Zorgen dat iedereen in Nederland gegarandeerd goed kan wonen. Dat realiseren we door goede financiële en technische waarborgen plùs concrete technische adviezen, die door de hele bouwbranche worden gebruikt bij het bouwen van nog betere woon- en werkomgevingen. Met minder risico’s, gebreken en faalkosten, maar tegen scherpe premies. DLE Bouwbedrijf is aangesloten bij woningborg bouwzekerheid.

Simple Bootstrap Website Theme

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over woningborg bouwzekerheid? Op de website kunt u alle informatie vinden over deze organisatie. 

DLE BOUWBDRIJF

Contact opnemen?

Heb je een vraag of opmerking? Of ben je geïnteresseerd in een van onze projecten? Neem dan contact met ons op via de e-mail.
 

© Copyright DLE Bouwbedrijf - Privacy policy - Disclaimer